Idolfinalen

Foto: Jag Kamera: Pentax k-x 18-55
Då ska man gå på Idolfinalen med pappa!
Han kom hem med ett öppnat kuvert och i det så låg det den där lappen, till dig och vän. Alltså pappa och jag. Han hade berättat att han kanske skulle få biljetter och nu har vi två stycken!

Jell O

Foto: Jag Kamera: Pentax k-x 18-55 close up +10

Jag måste försöka att blogga lite mera så att ni kan få se mera bilder. Jag börjar bli dålig på det. Det blir inte änns ett inlägg per dag. Jag ska försöka få till ett inlägg per dag, men det är inte så kul att läsa om vad jag har gjort den dagen. Men jag får försöka hitta något passande till bilden (vilket inte det här är)

Yakiniku

Pappa tyckte att jag skulle visa vad vi ska äta till middag och hur man gör den, ganska lätt eftesom det är jag som förklarar.

1. skiva upp entrecote och hacka purjolök, lägg ett lager kött och ett purjo. Fortsätt så tills köttet är slut

2. Till sätt såsen

3. Låt köttet ligga sådär ett tag och stek det sedan

 

Foto: Pappa/ Jag Kamera: Pentax k-x 18-55

Såhär kan det se ut när det är klart.


Vitt vin!


Foto:
Jag Kamera: Pentax k-x 18-55
Ja våran matsedel för veckan/nästa vecka, och vad jag garva när jag läste det (eller pappa sa det och jag läste sen). Jag tror att dom skrev lite fel där. Eller?

Stockholm

Foto: Jag Kamera: Pentax k-x 18-55 Plats: Stockholm För större bild klicka: HÄR
Jag skrev i inlägget innan att jag skulle testa göra panorama bilder och resultatet är här över. Man ser inte så bra eftesom bilden vart mycket liten men klicka på länken så ser du den i större format.
I bilden så är det egentligen sex stycken och man fick beskära mycket så att det inte skulle synas massa kanter då alla bilder inte var i samma höjd.

Panorama

Just nu sitter jag på pappas jobb i stan och vi var nyss och fotade ut över stan för att testa göra ett panorama men datorn klarade inte att spara bilderna så jag får testa när jag kommer hem. Jag hoppas att det funkar då för jag vill verkligen testa och se hur resultatet blir...
Halv ett så ska jag träffa Miis och syslingarna och äta, sen blir det bio. "I Rymden finns inga känslor" hoppas att den är bra.

Höstlov!

Bild 1: Foto: Jag Kamera: Pentax k-x 18-55 Redigering: Jag Photoshop cs4
Bild 2: Hittad på: Google Redigering: Jag Photoshop cs4
Bild 3: Foto: Jag Kamera: Pentax k-x 18-55 Redigering: Jag HDR

Nu när det är höstlov så har man tid att redigera lite bilder. Vädret är ganska blåsigt och det är inte kul att gå ut och fota i det vädret (enligt mig), men jag ska försöka få lite bilder imorgon när jag ska träffa sysslingarna och Miis.

RSS 2.0