Pappa på Antep

mammas mat, någon fisk diggar citronen

Min planksteg

Efterrätt som vi inte hade beställt

Det jag åt av efterrätten

Det jag inte åt av den

Foto: Jag Kamera: Pentax k-x 18-55 Plats: Antep, Norrtälje

I fredags så fyllde min pappa år så vi åkte till "stan" och åt på Antep. Vi beställde bara varmrätt men vi fick som förrätt en stor sallads tallrik och som efterrätt, ja det finns på bilderna.


Carro

Foto: Jag Kamera: Pentax k-x 18-55 Modell: Carro Redigering: Jag
Idag kom Carro hit, ensam så man slipper allt skrik och Neas tjatande om att få spela sims 3. Vi har inte gjort så mycket firat mormor, sätt på film och hållt på med datorn. Just nu ligger Carro i min soffa och håller på med sin kamera medans jag skriver det här.

Soffa

Foto: Jag Kamera: Pentax k-x 18-55
Jag fick en soffa till mitt rum igår från Mathias, pappas bror. Den ska vara grön men perslonligen tycker jag inte att den är det, men det passar mycket bra i mitt rum. Den var större än jag hade trott så jag möberade inte om som jag skulle ha gjort utan nu står den där jag hade tänkt flytta sängen men det var bara där den fick plats.

Tävlings bidrag

Det här är mitt bidrag till Camilicious tävling. Efter som jag inte kan ha det pris hon erbjuder så skulle man välja ut ett filter.

Revbensspjäll


Foto: Jag Kamera: Pentax k-x 18-55
Våran middag igår, revbensspjäll med BBQsås och pommes. Såsen var lite rökig och lite honung i tror jag.

svamp

Foto: Jag Kamera: Pentax k-x 18-55 close up +10
Idag så var det soligt och ganska fint väder när jag kom hem så jag fixade en snabb reflexskärm, tog med mig ett sitt underlag och gick ut.
Det finns inte så mycket intressant på tomten att fota så jag tog det som fanns. Svamp, massor av svamp. Testade även mitt close up filter som jag inte har använt så mycket sen jag köpte det.

bara massa regn

Foto: Jag Kamera: Pentax k-x 18-55

Jag vill gå ut och fota men det regnar bara. Men om det är bra väder när kusinerna kommer hit så hoppas jag att Carro eller Nea ställer upp. Jag får annars gå ut någon dag och fota mina blommor och svampar när det är fint väder.
Idag har det regnar till och från vilket har varit bra ibland men när man kommer hem så är det tyst och man hör regnet på fönstret eller mot takplattorna. Men jag ville gå ut och fota!

text inlägg

Jag har lust att göra om bloggen helt, men jag har ingen inspration. Får se om jag börjar på något idag eller om det blir senare. Jag ska försöka göra en ny design till bloggen i alla fall.

geckoödla

Foto: Jag Kamera: Pentax k-x Plats: Universum, Göteborg

Jag ska nog snart gå ut och se om jag kan fota några bra höst bilder.
Jag håller på att leta efter en ny mobil och det är inte det lättaste då jag måste betala den själv men jag har hittat två som är mycket billiga och verkar ganska bra. Men jag vet ändå inte om jag ska ha någon av dom.

roligt

Bilder hittade på: Gustav, Lasange

Mamma tycker att hon börjar bli som katten gustav. Hon har visst fastnat för att äta lasange.


Bild hittad på: helikoptern

På mammas jobb idag så hörde dom en helikopter som var väldrigt nära och trodde att den skulle landa på sjukhuset en bit ifrån men dom slutade aldrig höra den. Dom såg ut genom ett fönster. Nej där var den inte. Dom såg ut genom ett annat och där stod en helikopter på fotbollsplan. "Jo jag fick ett undligt samtal, det var något som ville landa på fotbollsplanen för att hämta upp sin dotter" var det någon som sa.

Lite roliga saker som hände vid middagen idag.

more whater

Foto: Jag Kamera: Pentax k-x

Här kommer det lite mera vatten bilder från förre helgen. Jag ska försöka komma ut i helgen och fota lite mera om det inte regnar och att jag inte har för mycket att göra då jag måste hitta på något så att jag kan få lite pengar. Måste köpa mobilen som var i förra inlägget.

Mobil

Jag har tittat efter en ny mobil, eftersom min är inte världens bästa och den har börjat hacka. Så jag har fastnat för en HTC Smart och den är mycket bra, men problemet är pengar. Jag har dom inte och det är lång tid kvar till jul och min födelsedag. Så jag får försöka samla ihop pengarna själv.

Mycket ointressant inlägg men jag ska försöka skriva mera.


whater drops

Foto: Jag Kamera: Pentax k-x

Här är tre av alla dom bilderna jag tog idag i min hem gjorda studio.
Jag vart faktiskt mycket nöjd över resultaten och jag hade inte trott att det skulle gå så bra. Med hjälp av lite papper och en mapp så vart det mycket bra bilder.

Video

Idag så sov jag ganska länge, till ett. Men det hör inte hit. Jag hade hittat en video på Youtube som jag ville testa med kameran så jag bestämde mig för att göra det idag.
Jag har ingen studio så jag tog ett lakan och hängde upp det i garaget och sedan en liten låda eller vad det var och lade ett lakan på det med.
Sen så gjorde jag som han gör i video förutom att jag inte har en "bärbar" blixt men den jag har funkade att ha på kameran. Bilder kommer komma senare idag. När jag har rensat ut dom som var bra och dåliga.

Frog


Foto: Jag Kamera: Pentax k-x

Bilden är ganska gammal men ändå inte. Pappa hade hittat två grodor på tomten, en mycket liten och en lite större. Fast någon dag efter hittade vi minst 10 små till.

Men jag har hittat en ganska rolig snubbe på Youtube som har lite roliga saker man kan hitta på med kameran och en av dom ska jag i alla fall försöka göra. Kanske imorgon, kanske nästa helg.


Elevensval

Just nu sitter jag och My i datasalen och har Elevensval. Det är trekvart kvar tills vi slutar och vi tog en rast eftersom vi redan suttit här i trekvart. Vi har valt att ha Franska i 4 veckor och det blir 4gånger. Vi får se vad vi väljer nästa gång.


Kusin

Foto: Jag Kamera: Pentax k-x Person: Joakim (Lama) Redigering: Jag

Har precis fixat över bilderna från Lördagen till datorn och fixa bilden på Jocke. Lade bara på lite svartvitt och lade på en mask så att jag kunde få tillbaka hans riktiga ögon färg till bilden.

RSS 2.0