Paddan x 2

Nu blir det inlägg från paddan igen. Eftersom jag inte tror att man kan lägga in bilder i anteckningar där jag blir tvungen att skriva hela inlägget, så får det bli ett bildlöst inlägg.
Men jag ska inte skriva massa saker om paddan nu, utan en sak som jag har gjort. När vi hade 70 års fest hemma hos oss så var jag fotografen. Jag skulle redigera bilderna igår, eller i förregår... Dagen spelar inte så stor roll, men det var det att jag inte kunde hitta bilderna, jag hade till och med sätt de någon dag innan, men jag kunde inte hitta dem... Som tur var så kanske jag hade kvar de i kameran... Gissa vad, det var i kameran som jag hade sätt bilderna. Hur dum får man va...

Test

Testar nu att skriva på en IPad 2 som pappa testar från jobbet, så ja passar på att sno den en stund.

Lilla Smilla

Foto: Jag Kamera: Pentax k-x 18-55 På bild: Smilla
Det var ett tag sen jag bloggade, men det har varit mycket i skolan på senaste tiden och jag har glömt bort bloggen lite. Jag kommer att försöka fixa lite inlägg här då och då, men det kan bli lite dåligt med det nu när gymnasiet närmar sig.
Bilden är på lilla Smilla som följde med kusinerna när dem senast var här. Även om det mest var Carro som ville ha massor av kort på henne, så vart det ändå några bra. Jag förvånade mig stort över hennes blåa ögon, de var mer är bara blå, de var så himla blåa.

RSS 2.0