Imorgon smäller det!


Foto: Jag Kamera: Pentax k-x 18-55 close up +10, CPL, Skylight Redigering: Jag PhotoScape

Imorgon är det nyår och även min födelsedag! Mamma och jag bakade idag och vi är ännu inte klara då vi har en sak kvar.
Imorgon så kommer 10st hit, tror jag, dom flesta stannar nog bara på fikat men några kommer senare. Jag håller inte riktigt koll på det, men det löser sig nog.
Jag ska försöka få några bra kort på raketerna och ska nog även fixa mina naglar vilket jag aldrig gör. Bild på resultatet kommer nog imorgon.

Besök av en Älg

Foto: Jag Kamera: Pentax k-x 70-300 Modell: Älg Redigering: Jag PhotoScape

Jag vaknade på ett väldigt udda sätt. Jag hörde att någon kom in i mitt rum (Jag var lite vaken) och tog något och gick ut igen. Jag grymtade något och pappa kom in med min kamera i handen och sa att det var en älg på framsidan.
Snabbt gick jag upp och tog kameran och gick tyst ner och fotade den orädda Älgen. Jag stod där en stund med mitt 18-55 objektiv och gick sedan och bytte till 70-300. Vi stod och stirrade på Älgen och han brydde sig inte. Inte häller när två bilar åkte förbi. Han tittade på dom men stod kvar och åt på vårat päron träd.
Han lunkade sedan iväg lugnt och stilla och försvann. Sen när pappa skulle hämta posten så stod han kvar där vi sist såg honom.

Julklapparna


Bild 1: Tuggummi till Maskingen på bild 3
Bild 2: Tamron objektiv 70-300
Bild 3: Tuggummi maskin
Bild 1: En ring med två hjärtan på
Bild 2: Skylight filter 52mm (passar till 18-55)
Bild 3: CPL filter 52mm (passar till 18-55)
Bild 1: Ett par med hjärta och stjärnor
Bild 2:
En ring hållare i form av en svan
Bild 3:
Ett halsband med en orm och en pärla på
+ 700kr

Foto:
Jag Kamera: Pentax k-x 18-55

Jag skrev innan att jag skulle lägga upp alla mina julklappar när jag fått alla och här är dom. Snart kommer det nog det jag fick i födelsedags pressent då jag fyller år om några dagar.

Jul

Jag ska lägga upp julklapparna jag har fått men jag inte göra det i helgen eftersom jag inte har fått alla än. Vi har två jular iår. En med pappas släckt som vi hade på julafton och så ska vi ha en med mammas imorgon. Jag vet inte när kusinerna kommer åka hem men jag kommer nog lägga upp det efter att dom har åkt hem.
Igår så fick jag inte så mycket julklappar men jag fick mitt objektiv som jag är glad över men ni kommer att få se allt i bild form senare.

Chuc Mung Giang Sinh - Chuc Mung Tan Nien

Foto: Jag Kamera: Pentax k-x 18-55 Redigering: Jag HDR
Jag gillar verkligen redigeringen på den här bilden, det är samma bild som är på headern och jag har även den som bakgrunds bild på datorn.
Bilden är från min senaste fotografering utomhus med mig själv och jag vart galen. Jag satte kamera fokusen på manuel och ändrade den inte utan tog bara bilderna. Några vart bra och vissa inte. Jag gjorde så men båda av bilderna som är på headern.

Chuc Mung Giang Sinh - Chuc Mung Tan Nien
God jul - Gott nytt år
på vietnamesiska

Ny design på plats!

Rubriken säger allt.

Bortglömt


Foto: Jag Kamera: Pentax k-x 18-55

Det jag har glömt att visa var bilder från Idol finalen men det stod på Globens hemsida att man inte fick ta med sig system kameror så det vart bara bilder med mobilen och dom vart absolut inte alls bra så dom kan jag inte visa, dom är bara suddiga.

På plats

Nu är den nya vintriga designen på plats. Nu är det bara att fixa ihop en man kan ha runt nyår, och sen blir det nog någon lite senare. Inte just nu i alla fall.

nytt

Ny vintrig design kommer komma upp imorgon eller i övermorgon.
Jag har försökt att få den att passa som jag vill ha den i en dag nu, men jag lyckades efter hårt arbete.
Just nu är det bara lite små detaljer som ska göras.

Update: Bara lite kvar på headern nu sen ska den upp på bloggen.

RSS 2.0