Present

Foto: Jag Kamera: Pentax k-x Modell: Nea med en flygmyra på hakan & Carro i bakgrunden

Idag har jag inte hunnit skriva något, eller varit ute och fotat något. Jag har suttit inne och hållt på med Neas present som jag har lovat att göra till henne. Jag kommer inte säga vad det är men jag kommer ge en ledtråd varje dag, eller till varje inlägg.

Ledtråd: Du kan se lite av den på tv

Video


Foto: Jag Kamera: Pentax k-x Modeller: Nea och Carro


Den här videon är på Carro och Nea som en dag ville leka modeller och dom tog med sig saker nästa dag och vi gick ut och så började allt. Så nu klippte vi ihop en video och lade ut den här.
Idag så är det sista dagen dom är här innan dom åker hem, men dom kommer kanske nästa vecka om jag har tur. Jag kommer nog inte ha så mycket att göra när dom åker.

Båten


Foto: Jag Kamera: Pentax k-x Modeller: Carro och Nea

Det här är fyra bilder från gårdagens modeller, vi tog många bilder men sen gick vi in och spelade in en låt med Carro. Men vi kunde inte fixa den i movie maker, vilket var synd. Vi får se om det funkar nästa gång dom kommer hit.
Alla kusiner är ute med båten förutom David, det minsta. Så jag har bestämt mig för att gå med i någon sida och hjälpa honom där. Vad gör man inte när man har tråkigt.

Jobb att göra

Foto: Jag Kamera: Olympus E-400 Modeller: Nea och Carro

Nu ska Carro och Nea leka modeller framför kameran. Nea vill inte men vi tvingar henne till det. Annars så får hon inte spela sims 3 som hon alltid vill. Jag kommer vara fotografen såklart, kommer ta min och Carros kamera, eftersom hon ville de.
Nej, nu ska jag inte sitta här och skriva. Jag har jobb att göra. Några bilder kommer nog att komma ut på bloggen.

love your dog


Foto: Jag Kamera: Pentax k-x Modeller: Filip & Frodo Redigering: Jag

Idag så vart det en dag inomhus, det hela började med att det regnade men slutade snart så jag gick ut och tog lite bilder. Den här bilden var ifrån igår då Filip och Frodo satt och typ väntade på något. Ingen vet vad dom gjorde. Men dom såg så söta ut tillsammans.
Vi har förut haft en hund och både jag och Filip saknar det men pappa är allargisk så det går inte att ha pälsdjur fast jag har råttor. Men någon gång i framtiden kanske vi får en, vad vet vi.

a boy and a dog


Foto: Jag Kamera: Pentax k-x

Kusinerna gick hem runt tio då dom skulle åka någon stans imorgon mycket tidigt. Så jag får väll vara med min lille bror och Frodo imorgon, igen. Men då har jag tid och gå ut och fota och vi går kanske ner till stallet så kommer lite djur med på bloggen och inte bara natur bilder. Men min bror kanske ställer upp på några kort med.

One horse two picture


Foto: Jag Kamera: Pentax k-x Modell: En häst från grann stallet

Idag så har jag varit ute och fotat ganska mycket men ändå inte. Kusinerna är ute med båten idag så jag får se när dom kommer hem. Jag har inget att göra utan dom känns det som. Men jag har tagit lite kort ute men typ hundra stycken på min bror. Jag hade tänkt fixa lite med några av bilderna men det vart inte bra så jag slutade.

Photoshops picture

Foto: Jag Kamera: Olympus E-400 Modell: Carro Redigering: Jag med Carros önskemål

Har inte varit ute något idag och fotat men  har varit lite innomhus bilder. Här är en bild från midsommar på Carro som ville att jag skulle göra henne till en vampyr. Jag gjorde en bild på min andra kusin som hon gillade och vi höll på mycket med att göra om båda. Mer uppdatering kommer kanske senare om jag orkar, eller så blir nästa imorgon.

Whater drops


Foto: Jag Kamera: Pentax k-x

Nu har kusinerna kommit och vi får se vad vi hittar på. Jag vet inte om vi ska gå ut något men det får vi se. Just nu sitter Carro och leker med min kamera. Får se hur det blir med uppdateringen idag men jag ska nog försöka få in ett inlägg till.

Come to me girls


Foto: Jag Kamera: Pentax k-x

Det är blir kvällens sista inlägg. Jag får se om det blir några kort imorgon, men det blir det nog om det inte regnar ute. Jag hoppas att kusinerna kom idag, för då har jag en modell imorgon om dom kommer hit upp. Eller nej, jag har två. Jag saknar mina tjejer nu.

Not yesterday, but today


Foto: Jag Kamera: Pentax k-x

Jag gick upp mycket sent och nästan direkt så tog jag kameran och gick ut. Jag fick ju inte fota igår kväll eftersom det vart mörkt snabbt och att det regnade. Men idag så fick jag mina bilder som jag ville ha. Kusinerna kommer säkert idag, men mycket sent. Men då får jag i alla fall någon att fota med. Hoppas dom stannar länge.

Regn och mera regn


Foto:
Jag Kamera: Pentax k-x

Det regnar fortfarande så jag kommer nog inte kunna gå ut när det slutar om det nu gör det. Det börjar ändå bli mörkt. Jag går också och väntar på att pappa ska prata med en vän om en adapterring som jag kanske ska köpa så att jag kan ha morfars gamla objektiv. Jag ska ändå köpa ett close up filter från samma sida och frakten var ganska dyr så det är nog bättre om man köper båda samtidigt.

Regnet det bara öser ner...


Foto: Jag Kamera: Pentax k-x

Fy, det regnar. Jag som ville gå ut och fota lite men så började det regna. Typiskt. Det har varit dåligt väter hela dagen, det har mest varit grått men jag trodde aldrig att det skulle regna. Men det stod i tidningen att det skulle göra det idag.
Men jag får väll hoppas att solen kommer fram snart och att jag kan gå ut. Jag har inte så mycket att göra inne, just nu sitter jag vid datorn eller så läser jag en serie som jag fick låna av en kompis.

Old music


Foto: Jag Kamera: Pentax k-x

Jag skulle gå och se vad min bror gjorde då jag fick syn på pappas gamla lp skiva som någon hade glömt kvar i spelaren som hade förstörts av solen. Så jag gick tillbaka och hämtade kameran. Det var en singel skiva med två låtar på. Popcorn och Hot butter, tror jag att det var. Hans första skiva, kostade 7.50:-

New

Foto: Jag Kamera: Pentax k-x modell: Fläcken & Busan

Det är inte lätt att fånga råttorna på bild och ännu svårare och veta vem som är vem, då båda ser likadanna ut utom att Fläcken har bara en fläck på vänser tassen och är lite tjockare och att Busans vänstra tass är helvit och är tunnare.
En ny design är uppe och fick byta till rått bilden då Lima inte ville att Sammy skulle vara med på min bloggs header. Men jag är nöjd ändå. Jag har lite svårt att fota djur men man får nog gå ner till stallet någon dag. Annars så är det blommor på tomten som gäller.

Out of the house


Foto: Jag Kamera: Pentax k-x


Jag ska snart gå ut och se om det finns något intressant att fotografera. Det finns inte så mycket på tomten men lite saker finns det... Annars så får man nog ta sig en tripp ner till stallet och se om man hittar något kul där.

Juste jag ska börja göra en ny header till bloggen, så jag får se om jag byter till den eller har kvar min gamla. Det kommer nog visa sig.

Mjaou



Foto: Jag Modell: Sammy Kamera: Pentax k-X

Idag så var jag med Lima och kameran följde såklart med (i en Nallephu väska). Vi hade tänkt att gå ut och fota, vi gick ner till vattnet där det var alldeles grått så vi gick till kolabäcken (En liten bäck som finna i närheten). Men den var uttorkad. Så vi fick gå hem igen och då fick Sammy vara min modell. Det är är bara några av alla foton jag tog.

Klara färdiga GO!

Foto: Jag Kamera: Pentax K-X

Bilen kanske inte är den bästa som jag har fotat idag men nu fick det bli den. Som rubriken lyder så är bloggen nu startad. Från och med idag. Jag har köpt min kamera och kamerautrustningen kan finnas under kategorin. Den kommer säkert att ändras under tiden, då man alltid gör nya inköp.
Hitils är jag mycket nöjd över köpet av kameran. Men mycket måste köpas till.

Kamera utrustning

Kamera
Pentax k-x
Objektiv
standard objektiv 18-55
Tamron 70-300
Övrigt
Sunpak BZ 260
Close up +10
Skylight filter
Polarisations filter
Reflexskärm silver, vit 80 cm
lowepro flipside 300
Nästa köp

Snart så

Foto: Jag  Kamera: Olympus E-400 (Lånad från kusin)

Jag ville bara säga tack för alla besökare jag har fått fast jag inte skrivit något och inte änns startat bloggen. Men snart så kommer bloggen att startas för kameran kommer köpas någon gång under nästa vecka. Så bloggen kommer snart att väckas till liv.

Nästan klar

Foto: Jag  Kamera: Olympus E-400 (Lånad från kusin)

Nu är bloggen nästan klar, men jag kan inte börja blogga än för att vad är en foto blogg utan kameran. Min kamera är inte i mina ägor än så jag kan inte starta bloggen. Men här från ni en bild som jag tog på midsommar med min kusins kamera. Det kanske kommer lite ändringar i bloggen med det kommer jag att skriva om om det nu händer.
Ps. Bilderna på headern är tagna med samma kamera Ds.

RSS 2.0