notpapper

Foto: Jag Kamera: Pentax k-x 18-55 Notpapper: Oye Como Va
Just nu är jag säkert i Norrtälje och ska spela på två olika skolor. Jag testar blogg.se's nya funktion, så att man kan tidställa inläggen. Hoppas att det funkar så att det här kommer upp när det ska.
Jag slutar vid två och när jag kommer hem vet jag inte... Imorgon så ska jag spela konsert men orkestern igen fast på kvällen då, så det blir nog ingen inlägg då heller.
Men jag är dålig på att skriva inlägg på vardagarna, det blir inte så kul då jag inte har fotat något då det här är en foto blogg.

My Måne

Foto: Jag Kamera: Pentax k-x 18-55 Hemgjord reflexskärm Modell: My redigering: Jag

Fick nyss reda på att min syssling var med på Cirkus Möller igår på Flickorna på Klitteholm. Man såg inte henne så mycket men hon var den blonda (eller är hon brunett?) tjejen som stod bakom läraren eller vad det var... Inte den lilla blonda den andra.

snö i Oktober?

Foto: Jag Kamera: Pentax k-x 18-55 close up +10

Det verkar som om snön kommer tidigt i år. Tur att man har köpt en varm vinter jacka, vantar och en halsduk. Jag kommer nog inte frysa i vinder då det är typ tio cm som synns av min kropp om man inte räknar med huvudet. Min jacka går en bit nedanför knäna och mina skor nästan upp till knäna.

HDR

(Bilden i själva bilden) Foto: Jag Kamera: Pentax k-x 18-55 Plats: Göteborg

Just nu så sitter jag i mitt nya pogram som pappa nyss installerade HDR. Jag håller på att se lite vad man kan fixa med bilden och jag gillar bilden där uppe ganska mycket. Från början var den helt grå och tråkig men nu har den fått lite färg. Eller mycket färg.

Hösten är här

Foto: Jag Kamera: Pentax k-x 18-55
När jag kom hem idag så hämtade jag kameran och gick ut. Det är oranget och gult nästan överallt på våran tomt. Hittade ett träd men nästan bara röd/orange löv på. Höster är trevlig att fota, det är så många varma färger. Jag hade tänkt göra det här för ett tag sen men jag gjorde det aldrig, men nu är det gjort.

flyg fula fluga flyg


Foto: Jag Kamera: Pentax k-x 18-55 close up +10

Jag känner att jag måste gå ut och fota lite. Det är mycket fina höst färger uten och jag sitter inne vid datorn. Efter maten ska jag nog gå ut om det är ljust ute då. Men det är det säkert.


30 min

Foto: Jag Kamera: Pentax k-x 18-55

Efter en halvtimme bakom huset och fyra personer så såg det ut såhär på vårat köks bord. Vi hittade mycket stora ställen med mycket svamp. Man avrt tvungen att se sig för vart man satte fötterna när man gick för att inte trampa på några.


RSS 2.0