Parasailing


Foto: Jag Kamera: Pentax k-x 70-300 På bild: Pappa och Filip
Himlen ser lite konstig ut på bilderna, men jag vart tvungen att ljusa upp vissa av bilderna mer än dem andra. Bilderna är tagna från båten medan pappa och Filip var uppe i luften, och om man undrar om man ska göra det eller inte så är det en bra idé att göra det. Du behöver inte alls åka högt upp man ser mycket ändå och det är en härlig upplevelse.

Midsommar


Foto: Jag Kamera: Pentax k-x 18-55
Vi var inte hemma på midsommar så vi fick fira den utan sill och potatis, men med jordgubbar på balkongen på hotellet. Spela kort, äta jordgubbar doppade i choklad och titta på slutet av solnedgången. Det var vad vi gjorde på midsommar kvällen.

Sjöborre!

Foto: Jag Kamera: Pentax k-x 70-300
En bild på en sjöborre och dem var visst levande, du hade rätt Elin.
Bilden är lite suddig då den är fotad genom vattnet och fokusen hamnade lite fel, men det var den bästa bilden jag fick på den. Imorgon så kommer bilder från midsommar upp.

Fisk

Foto: Jag Kamera: Pentax k-x 18-55
Då är man hemma i Sverige. Jag har varit borta i en vecka i Kroatien med familjen och om jag skulle beskriva resan med ett ord så skulle det nog bli VARMT. Vi visste inte hur varmt det var, men det var nog runt 30 grader och i vattnet 23 kanske.
Bilden är en middag som jag inte åt, det var en fisk tallrik med fyra fiskar, två räkor och två bläckfiskar. Det var mammas och pappas mat en kväll.

Den vita rosen

Foto: Jag Kamera: Pentax k-x 18-55 close up +10 Redigering: Jag Camera raw
Jag klippte mig idag, det är inte så stor skillnad, men allt är lite kortare och luggen är lite förkort enligt mig själv. Bilden är tagen för någon dag sen efter regnet. Det var svårt att fota roserna då jag inte nådde fram till dem och fick bara chansa och se om jag fick någon bra bild och den är inte redigerad så mycket, den svarta bakgrunden vart i själva kortet, jag har bara lagt lite extra kontrast på den och lite små saker.

Sommarlovet närmar sig!


Foto: Jag silvrig reflexskärm Kamera: Pentax k-x 70-300 Redigering: Jag Photoshop Modell: Carro
Snart så är det skola igen, bara en dag ledigt sen bär det av till Stockholm med klassen och grönan om det är bra väder, sen är det bara en skoldag kvar och då är det volleboll tunering så man gör inte mycket. På torsdag är det skolavslutning och fika med Elin och Julia, bara några dagar kvar innan sommarlovet börjar!

Grattis!

Grattis Elin!

Fotografering


Foto: Jag silvrig reflexskärm Kamera: Pentax k-x 70-300 Redigering: Jag Photoshop Modell: Carro
Igår så kom kusinerna hit och idag så skulle vi fixa med båten och innan så vart det fotografering med Carro och Linnea, och även hjälp av Martin som assisterade. Jag får redigera bilderna när jag har tid och skicka dem till Carro annars kommer hon bara att tjata på mig om dem.

RSS 2.0