Båten

Foto: Jag Kamera: Pentax k-x 70-300
I söndags så hamnade båten i vattnet och jag, pappa och bror tog en tur. Vi åkte bara runt, vi gjorde inget speciellt förutom att när Filip styrde åkte vi på något.
Det var några bilder som jag tog, men dem flesta var lika och vissa lite ur fokus, som den sista, men jag gillade den ändå.

Mazariner

Foto: Jag Kamera: Pentax k-x 70-300 På bild: Mimmi
Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva, men ni får en bild på sysslingen som jag tog igår.

Solnedgång

Foto: Jag Kamera: Pentax k-x 18-55
Jag upptäkte nu när jag skulle lägga upp bilden, att det var en fläck på den. Jag skulle kunna försöka få bort den, men jag ville bara lägga upp en bild och den här var ändå bra i sig själv.
Fast jag vet inte hur jag kunde få fläcken där...
En rolig sak med bilnden var att vi satt och åt då solen gick ner, jag skulle egentligen gå ut på piren för att få en bättre bild, men det var en grupp tanter som satt och hade sin yoga träning där mitt i vägen!

Handdukar

Foto: Jag Kamera: Pentax k-x 18-55
Bilden är på vårat grannhotell i Kroatien. Det är hur många handdukar som helst, och det är bara en sida av fyra. Det är ungefär 80 handdukar, ja jag räknade.
Det är även en liten del av bergen i bakgrunden, dem följde efter oss vart vi än gick.

Light

Foto: Jag Kamera: Pentax k-x 18-55 Redigering: Jag Camera raw
Bilden är mörk i sig själv och istället för att ha en orange/ gul färg på den så vart det bättre med en liten lila nyans, vilket också passade ganska bra in i bakgrunden.
Jag tror att det snart är mat, men jag måste fixa bilder tills sysslingarna och gammel moster kommer på fredag.

RSS 2.0